報告返琴日標題[有冇師兄呢幾日o係珍X入手開到核o既AMD 5000]

今日去到已經唔係0936BPBW,而係好多人話開唔到 or 不穩定o既0935FPDW,所以我就話都係唔買住,點知SALES哥哥俾多兩盒我揀,但係都係0935FPDW,所以最終都冇入手

另外我朋友琴日o係中X田買左,佢話係0935FPDW(SALES俾左3盒佢揀都係),而且不幸地開唔到核...

睇尼我都係下個月先再入手:funk:

以後咪無開4平u玩

+刀都有賣,唔知咩code ?

開唔到係咪因為根本冇第四核係入面???

回復 1# nanahara
珍X d服務都ok喎

回復  nanahara
珍X d服務都ok喎
hkstar 發表於 2010-1-20 20:43

其實我有D驚訝架,因為聽D師兄講話唔俾揀Code架,唔知係咪我好彩

今日去到已經唔係0936BPBW,而係好多人話開唔到 or 不穩定o既0935FPDW,所以我就話都係唔買住,點知SALES哥 ...
nanahara 發表於 2010-1-20 08:22 PM

嘩 又來另一批
我要唔要試試好呢 =_="

今日去到已經唔係0936BPBW,而係好多人話開唔到 or 不穩定o既0935FPDW,所以我就話都係唔買住,點知SALES哥 ...
nanahara 發表於 2010-1-20 08:22 PM

而係好多人話開唔到 or 不穩定o既0935FPDW
before one call FPMW...... =_=" not 0935FPDW

嘩 又來另一批
我要唔要試試好呢 =_="
michael_jackson 發表於 2010-1-20 20:54

師兄有咁多粒仲試...

開核開上癮:funk:

師兄有咁多粒仲試...

開核開上癮
nanahara 發表於 2010-1-20 08:56 PM

甘我唔試 你地試先囉...... xD

其實我有D驚訝架,因為聽D師兄講話唔俾揀Code架,唔知係咪我好彩 ...
nanahara 發表於 2010-1-20 20:47

係咪有醒呀?