有冇方法可以一機比3,4個人用?

好似一部主機行多個os
但係可以有唔同keyboard 同mouse 甘

3,4 x mon + keyboard + mouse 甘

姐係一部機可以當3部機用, 有冇甘方法?

好似網吧d 人話d 機冇HDD, 甘主機隻 HDD I/O 夠用?

用過Betiwn Ching 幫幫手

我想問下佢有邊隻version 用到win7 ?or xp  支援4 核cpu? 會唔會慢?

仲有係唔係host 以外的 guest 都save 到野的?
software 都係host install 左其他用到?

可唔可下好唔好用?.... 係唔係最多連到 4個mon 同 guest? 再多唔得

sorry 好多問題... 因為第一次用這個software ... thanks Ching

但可能會慢好多

回復 2# kchan54

好似唔 4 cores cpu...

thanks, 好有用  我遲d 都玩下佢

Ching 我想請教下, 如果onboard 有 VGA + DVI + HDMI 可唔可以出3部機?
好似 78G/ 785 G 都有3個display output

Ching 我想請教下, 如果onboard 有 VGA + DVI + HDMI 可唔可以出3部機?
好似 78G/ 785 G 都有3個display ou ...
franklee006 發表於 2010-1-28 13:45

好似DVI唔可以同時出HDMI
所以都係2OUTPUT

回復 6# kchan54

Thanks, 甘我買多張300蚊到display card 有2port
甘係唔係我可以出4個mon? thanks

甘其實依加CPU RAM 都快左甘多
係唔係最多都仲係出到4部機?
仲有如果我用4set wireless keyboard + mouse 都可以?
因為依加wireless keyboard + mouse 都係一百蚊左右

好似DVI唔可以同時出HDMI
所以都係2OUTPUT
kchan54 發表於 2010-1-28 14:14

我試過係唔得既

而家d 機都夠快. 齋上網同一時間俾幾個人用真係唔係問題

而家 D 機一定夠, 我幾年前用 1 部 P4 2.4 都已經做到, 速度都唔算慢!!