[開箱] 出左糧, 唔抵得人地玩i3, 就....

買左......

上面試i3, 下面試785, 個TC唔係張單入面

但個銀包就....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

由於時間關係, 已經開左, 改為影d開左的盒

今次測試側重於塊板同粒U, 因為...看完再講
首先同塊板除衫先, 上過曬d散熱膏

Direct Fet的真身, 但哩牌夜晚實在好想訓, 沒有花太多時間去研究Datasheet...
http://www.irf.com/product-info/hexfet/directfet.htm

連埋TC上埋大概是這樣
點解TC? 有人話, 近牌興"一步倒位"嘛

果張某間舖頭寫上張單的日本限定版, 除左個價錢外可能令大家失望

拆左個蓋會好d掛, 我估

因為CPU-z Validate唔倒4.95GHz, 留下的圖只有這個...
Platform :
Core i3 530
Biostar TH55 XE
Aopen 5750 1G
Lenovo Micron D9KPT 1066 2x2G

CL認錯, 應該係CL7才對

(・◇・)。。。。。。。。。。
塊板幾錢呀?克雨
原來$799

i3係就超5Ghz la

間舖張單 show 既貨品資料又幾齊整喎

點解唔見日本限定版

i3係就超5Ghz la
Tommi_Vercetti 發表於 2010-1-28 13:46

係咪真係超到架..

日本限定版咩黎= =

間舖張單 show 既貨品資料又幾齊整喎
隨緣 發表於 2010-1-28 13:50

係啦,邊間張單咁企理既??  

h55,,,,,,唔方好超

間野張單真係幾正~