原來向街搵一塊有parallel port 既板都唔容易

想又有parallel port, 而又有VGA 同DVI Port 既板, 得comdex 有(A74MX-K)

因為係公司機, 一定要用正版同有Parallel port...搵得我好辛苦

想又有parallel port, 而又有VGA 同DVI Port 既板, 得comdex 有(A74MX-K)

因為係公司機, 一定要用正版同有 ...
FOXCONN 發表於 2010-1-29 02:20

呢塊行吾到am3 D u的

回復 2# 刀中不二

行到ar...update BIOS 就得...

連xp home license 每部機唔洗$2700

回復  刀中不二

行到ar...update BIOS 就得...

連xp home license 每部機唔洗$2700
FOXCONN 發表於 2010-1-29 02:37

用240吾up咪開吾到機   

回復 4# 刀中不二

係ar...因為個end user 係睇股票用, 我想佢第日可以唔洗再買vga card又行到dual mon, 就買左依塊

回復  刀中不二

係ar...因為個end user 係睇股票用, 我想佢第日可以唔洗再買vga card又行到dual mon ...
FOXCONN 發表於 2010-1-29 02:42

個內置vga吾夠力出高清

回復  刀中不二

係ar...因為個end user 係睇股票用, 我想佢第日可以唔洗再買vga card又行到dual mon ...
FOXCONN 發表於 2010-1-29 02:42

內置行吾到dual mon 的

偷偷告訴你
呢個世界上有一樣野叫做USB-to-parallel

主機版無parallel port, 可買張PCI卡

主機版無parallel port, 可買張PCI卡
sharp 發表於 2010-1-29 02:57

笑左