冇display card得唔得?

我有部機仔行緊 J&W H61 USB3.
而家配 G630T. 咁可以用佢既內置display.
但係我想換粒 E3 1230v2. 但就冇左display.
其實我部機冇需要開console睇的.
有冇計可以唔駛display呢?
因為我個case連 PCIx 既 display 位都冇開.
又唔可以用 E1235 咁高功粍既U.
好頭痛.

之前試過用WINDOWS XP,裝完之後掹走DISPLAY CARD,擺埋一邊做SERVER;有咩要改都係REMOTE DESKTOP搞掂。

印象中, 無display card,
過唔到bios

乜有冇內顯唔睇板架而係睇u架咩? 我一直以為有內顯既板eg h61/67/z68/z77呢d配咩u都可以用內顯喎~

回復 4# myricky

架構轉左好耐了...宜家好多野都整合係CPU內..

乜有冇內顯唔睇板架而係睇u架咩? 我一直以為有內顯既板eg h61/67/z68/z77呢d配咩u都可以用內顯喎~ ...
myricky 發表於 2012-5-14 04:15 PM

IGP一早擺左入U

回復  myricky

架構轉左好耐了...宜家好多野都集成係CPU內..
LuminouShadow 發表於 2012-5-14 16:27

咁宜家邊D冇內顯? 我買G630+H61, z77+2500K用到, 我個Fd h67+2400又得, 係咪得XEON用唔到咋?

以前試過bios disable checking , 咁可以過倒
依家底板唔知得唔得

IGP一早擺左入U
TeraBytes 發表於 2012-5-14 16:30

我想知邊D無擺, 係咪得XEON?

我想知邊D無擺, 係咪得XEON?
myricky 發表於 2012-5-14 06:22 PM

xeon 5字尾model有igp, 0字尾冇