以後沒有十拿九穩都唔好亂買野 (笑)

前回題要就沒有啦,就是有點相關、又不太相關啦之類
我除了煩XX客服之外,其實也有一直去煩OO客服 (笑)
不過各位沒有十拿九穩都唔好亂買野,要多看看其他人的開箱、評測、要多比較
██幹咩,OO都唔會附責,下次買██前都是要考古咁去考究後先至扑鎚買

小人物怕被告,打碼打碼

(複製自電郵原文)

回復 1# BMS

怕咩, 你有EMAIL 做證據.

轉去食煙囉...解決左啦...
不過AMD死無so 咁解之嗎

回復 2# ellis
又唔係既,就怕佢告鬼我影響佢聲譽什麼
之前不是有個說下電郵服務商下線,都差D要被人告嗎
我無說名啊,連前文都無上,內文上沒前文也沒原由,真的沒有在說誰啊

自己加 Vcore Over spec @ AMD U 唔穩定又入埋 AMD 數

AMD 食死貓

死,留下了個反向推理的口子
之前唔小心打漏了一個碼,已經馬上補回,唔覺唔覺既

我由上年開始就已經好唔滿意XX
最近我都是一直持放棄態度無再去煩XX的客服,等我回夠氣先再煩XX求減壓吧
對於U的問題我其實也不太滿意,既然OO話唔理,XX自己主動認頭就最好啦,等我煩完電壓先再去煩佢U,不過我都打定輸數志在盡過力就算

回復 5# dom
無加過,是XX自己加的
和XX說了很久,請求佢減番落去,佢不減不特止,還來一個提高風扇轉速的側邊解決法

我:減番落去好唔好,熱咗、又用電多咗
XX:什麼,熱咗嗎,唔緊要,我加高個風扇底速就好了(最新BIOS)
(以上為設計對白)

風扇轉速提高,用電又增加了

轉去食煙囉...解決左啦...
不過AMD死無so 咁解之嗎
O人 發表於 2012-5-23 18:24

根本A / I要捉你超頻一定捉到, 只係通常唔會咁解

用左十幾年amd轉左食煙E3 1230v2超爽

U的問題,我最唔滿意就係佢加過壓
就算佢之後肯減,粒U都曾經加過壓,感覺就像是粒被人加過壓丶超過頻的二手U
那些在用同█同U,又唔聲唔聲無意見的我理唔到,就當佢地都默認好了
但我上年就煩到佢到現在,從來無默認接受過佢加壓,不過我都打定輸數志在盡過力就算

回復 6# BMS
再補充一點,我從來無濫用過保修

Thunderbird那年代換過U就知道
那時候我也用過好幾粒,因為某些原由也曾經試過換U,那時候只要寫下名字、原因和留下粒U就可以即換
我就曾經因為忘了鎻上散熱器所以燒了U(使用不足一星期),但我沒有嘗試尋求更換,而是重新買過一粒,所以在那時候我是進貢過一粒U的$俾A的

不要拿我和那些自己超U超壞又拿去保修的相比較