而家仲有冇 z68 m.atx 板賣同乜價?

要行 2500k, 好多店都淨返 z77, 得個貴字. 連二手都冇乜人放. 請問有冇 ching 知道? thx!

無呀,我係旺電珍宝旁邊間舖買咗 ASROCK Z77 PRO4 ( $1099) 再送對 TEAM DDR3-1600 4G x 2 ram  , 扣理都只係 $800 , 俾老婆用配粒 2500K ( $1633之麻,Auto 電超到 4.5GHz , 唔明點解仲有人去二手區用 $1450 bid 粒用咗成年嘅25K)  , 不知幾爽

無呀,我係旺電珍宝旁邊間舖買咗 ASROCK Z77 PRO4 ( $1099) 再送對 TEAM DDR3-1600 4G x 2 ram  , 扣理都只係 $800 , 俾老婆用配粒 2500K ( $1633之麻,Auto 電超到 4.5GHz , 唔明點解仲有人去二手區用 $1450 bid 粒用咗成年嘅25K)  , 不知幾爽
georgekei 發表於 31/5/2012 10:46

呵呵,始終比新貨平一些,省得就省了,大概就是這個原因吧?

我本來都有考慮是否買一顆二手 2500K,後來都決定買新的,$1626。

回復 3# Jamesbond007

嘩你粒 2500K 仲抵! $1626 , 去二手區 bid 舊貨正X仔 ( 只係爭唔到$200)

呵呵,始終比新貨平一些,省得就省了,大概就是這個原因吧?

我本來都有考慮是否買一顆二手 2500K,後來 ...
Jamesbond007 發表於 2012-5-31 11:01

跟本用$1450 BID粒用左成年個D真係膠到無朋友, 我唔係見到粒千三樓下都唔會買2手. 二手區唔講得, 呢度都要講下發洩下~~

跟本用$1450 BID粒用左成年個D真係膠到無朋友, 我唔係見到粒千三樓下都唔會買2手. 二手區唔講得, 呢度都 ...
myricky 發表於 2012-5-31 11:07

agree X 1

無呀,我係旺電珍宝旁邊間舖買咗 ASROCK Z77 PRO4 ( $1099) 再送對 TEAM DDR3-1600 4G x 2 ram  , 扣理都只 ...
georgekei 發表於 2012-5-31 10:46

ching 個價同海鮮報價差咁遠?
ASRock Z77 Pro4 Z77,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s ATX M/B *送TEAM DDR3 1600 8G Kit        HK$ 1250       

可惜我要用 m.atx, 選擇少好多, 送單條都唔知做乜好...
ASRock Z77 Pro4-M Z77,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/B *送TEAM DDR3 1333 4G Ram 單條

回復 7# 1phone

要去珍宝旁邊間舖買 , 大家都送 ram , 珍宝貴人舊幾水

回復  1phone

要去珍宝旁邊間舖買 , 大家都送 ram , 珍宝貴人舊幾水
georgekei 發表於 2012-5-31 11:23

重點系重有冇 z68 板賣? z68 已經夠用, z77 系冇須要.

回復 1# 1phone

MSI , ASROCK 無咩  ??

http://www.centralfield.com/inde ... ce/motherboard.html
SEE SEE ~~