[操作疑難] 兩年前買既cooler master牛好嘈,,點算好???

兩年前買既cooler master牛好嘈,,點算好???

我啲單同埋盒,,全部扔哂,,仲會吾會有保嫁??

打去代理問,應該冇問題,佢話唔得就剷上去發爛渣。
風扇Ball bearing 死左定入面積塵過熱,風扇full power?

打去代理問,應該冇問題,佢話唔得就剷上去發爛渣。
風扇Ball bearing 死左定入面積塵過熱,風扇full power ...
wahaha97 發表於 2012-7-16 19:24

風扇有郁,,不過一開機就好嘈

請問樓主,隻牛咩型號?

請問樓主,隻牛咩型號?
肥寶 發表於 2012-7-16 19:38

http://www.coolermaster.com.hk/p ... mp;category_id=3570

v23a15 發表於 2012-7-16 19:42

咁,應該有保,打去日通問下

CHECK SERIAL NO.

RAMBoxs Technology Limited 日通科技有限公司
5/F Posco Building, 165 Un Chau Street, Sham Shui Po, Kowloon, Hong Kong。 九龍,深水埗,元州街165號,步陞大廈5樓。
Email: [email protected]om
電話: 852-23860928
傳真: 852-23601479
網站: http://www.ramboxs.com.hk/

咁,應該有保,打去日通問下

CHECK SERIAL NO.

RAMBoxs Technology Limited 日通科技有限公司
5/F  ...
肥寶 發表於 2012-7-16 20:02

一陣打過去問問,,,

唉,,吾知有冇人都試過咁既情況呢????

打上去問完無保就自己小心D 拆左去...多數係fan 壞左.....自己買返把差吾多size ge 焊返好就ok..

打上去問完無保就自己小心D 拆左去...多數係fan 壞左.....自己買返把差吾多size ge 焊返好就ok.. ...
kenlau 發表於 2012-7-16 21:45

危吾危險嫁??