用緊AMD Phenom II X4 945,應該配咩板

本身部機壞左,但粒U買左2年到,都叫新
想只買塊底板, Ram 同harddisk,其他都用舊既
主要都係BT片,好少打機

可以用AMD Phenom II X4 945既底板, Ram 同harddisk,請推介,謝謝!

要唔要SATA3, USB3, DDR3?

本身部機壞左,但粒U買左2年到,都叫新
想只買塊底板, Ram 同harddisk,其他都用舊既
主要都係BT片,好少打機

可以用AMD Phenom II X4 945既底板, Ram 同harddisk,請推介,謝謝!
forrensic 發表於 18/7/2012 22:40

Gigabyte GA-970A-D3 $799
AData DDR3 4GB X 2 $326

仲有BUDGET幾多?

我想要2TB HD,4GB ram,USB 3.0可有可無

因為部機只用來bt 片

盡可能平

主流

主流
鴨仔 發表於 2012-7-18 23:07

主流??

仲有BUDGET幾多?
邪惡的化身 發表於 2012-7-18 23:03

其實1500夠唔夠?
我唸harddisk都預800蚊

我想要2TB HD,4GB ram,USB 3.0可有可無

因為部機只用來bt 片

盡可能平
forrensic 發表於 2012-7-18 23:06

我準備放我塊BIOSTAR A880G, 因為想要SATA3所以要換

有齊HDMI, DVI, VGA, 880G內置, 夠睇高清片
買果時好平, 宜家同牌子同價錢只係買到780G

有興趣嗎?

主流??
forrensic 發表於 2012-7-18 23:10

ram主流為ddr3, hdd 主流為sata3