Asus Xonar Essence STX

Asus Xonar Essence STX D 聲好唔好? windows defaut 有無driver?

Asus Xonar Essence STX D 聲好唔好? windows defaut 有無driver?
pentt 發表於 2012-7-19 17:54

1.一般
2. 無

pentt 發表於 2012-7-19 17:54

吾好有太大期望
http://www.soomal.com/doc/20100000597.htm
我自己用緊...

好唔好... 純屬主觀意見
用開ONBOARD既同玩開音響既人要求都唔同啦

首先你要o念下你既好同唔同人地既好

人地話一般係用咩黎同佢比

有人十萬蚊個DAC先叫好 你係咪果個LEVEL? XD

張野一千蚊黎講性價比絕對係高 咩叫好就你自己定義 XD

首先你要o念下你既好同唔同人地既好

人地話一般係用咩黎同佢比

有人十萬蚊個DAC先叫好 你係咪果個LEVEL?  ...
SLOPE 發表於 2012-7-20 10:45

同意!好唔好聲係睇同乜嘢嚟比較,但係又平過STX又好聲過佢既我就未見過囉

依家買最怕係無win8 driver

依家買最怕係無win8 driver
pentt 發表於 2012-7-20 10:54

asus更新driver算唔錯啦,遲d如果佢都冇win 8 driver,其他廠都唔慌會有啦

有好多windows以經有.. 無就用返windows driver

有好多windows以經有.. 無就用返windows driver
pentt 發表於 2012-7-20 11:18

STX係win 7 冇driver就用唔倒,win 8 應該都未必得