去代理換火牛一問!

想問下大家,

我準備拎隻CX430去ALTECH

佢會一換一換隻新既比你

定係會叫你擺低維修?

點解你唔打電話上去問呢?
        Altech Computers(HK) Ltd.
Room G, 7/F, Block 1, Kwai Tak Industrial Centre, 15-33 Kwai Tak Street, Kwai Chung, Hong Kong
Ph: (+852) 3187 4111
Fax: (+852) 3187 4122
http://www.altech.com.hk/contactus.aspx

想問下大家,

佢會一換一換隻新既比你

定係會叫你擺低維修? ...
amazing_day 發表於 2012-7-27 00:21

如果有貨會換隻叫"全新"俾你

如果有貨會換隻叫"全新"俾你
jil 發表於 2012-7-27 08:49

咩叫 叫"全新"??

回復 4# 430

出廠包裝<冇開過的

想問下大家,

佢會一換一換隻新既比你

定係會叫你擺低維修? ...
amazing_day 發表於 2012-7-27 00:21

altech 代理唔會整牛
但係你的問題並不明顯, 可能要放低去check

cx430..應該唔會check<太多人換
申報我換過兩隻
樓主要換都換第二個牌子,型號<加錢都一定要

咩叫 叫"全新"??
430 發表於 2012-7-27 09:22

成盒睇落全新未開膠紙,但隻牛個serial no.膠紙係第二張痴落去,我估係rma貨

成盒睇落全新未開膠紙,但隻牛個serial no.膠紙係第二張痴落去,我估係rma貨 ...
jil 發表於 2012-7-27 12:42

證據?
唔好亂估, ALTECH 只會俾"全新貨品"FOR 1換1的火牛!

[quote]證據?
唔好亂估, ALTECH 只會俾"全新貨品"FOR 1換1的火牛!
430 發表於 2012-7-27 14:42 [/quote

我每半年要去換一次,今次係第三次仲離普換左番黎用唔到一星期個風扇屬已經好嘈,可能我黑仔啦,又可能佢今次個QC麻麻地