去漢科整cpu socket 有咩要注意

昨日換散熱膏 唔小心整斷底板針腳(LGA1155) 我都知要罰錢  一般幾銀同埋整
整幾耐thx

幫幫手唔該

客戶服務中心 (維修部)
Service Centre
香港九龍觀塘開源道45號有利中心10字樓
10/F, Yau Lee Centre,
45 Hoi Yuen Road, Kwun Tong,
Kowloon, Hong Kong
電郵 email: [email protected]
網頁 website: http://support.hornington.com/

自攜維修服務時間 Carry-In Service Hours:
星期一至五   Mon-Fri        : 10:10am -6:30pm
   用膳時間   Lunch Hour   : 1pm - 2pm*
    * 有限度服務, Limited Service  
星期六          Sat                : 9:30am - 12:30pm**
   ** 只提供交收服務, 不提供即時測試
   ** Limited Service: Provide Pick up & Drop off
      service only, Testing are unavailable
星期日及公眾假期休息
Close on Sunday & Public Holiday

基本上出左地鐵,B3出口,一直行五分鐘就到
二來佢星期六唔提供check機,你當佢開星期一到五就得...

客戶服務中心 (維修部)
Service Centre
香港九龍觀塘開源道45號有利中心10字樓
10/F, Yau Lee Centre,
...
peter95811658 發表於 2012-7-28 02:21

唔該師兄  咁斷socket 針 佢地一般 整幾耐thx (lga1155)

搵師兄解答

搵師兄解答
飛起潛水員 發表於 28-7-2012 12:59 PM

如果你今朝去左已經有答案
依家關左啦

如果你今朝去左已經有答案
依家關左啦
dom 發表於 2012-7-28 13:03

oh sorry   今朝打去無人聽

樓主認自己整壞, 很比返錢換, 應該好快~

樓主認自己整壞, 很比返錢換, 應該好快~
hkgti 發表於 2012-7-28 13:07

300蚊整到嗎 ? 可否貼錢換過塊同一型號的?

回復 9# 飛起潛水員

有朋友換過, 好似差唔多~ 不過係等整定係就咁換過就唔知~ case by case