[主機板] ASUS Z87 ROG 及其他底版曝光???

平價 ROG 版,  hero M6H

GENE,ASUS ROG M6G

最頂級的EXTREME,ASUS ROG M6E, EPS 供電維持 4 + 8 pin 的組合

ROG 全貌:

SABERTOOTH Z87

GRYPHON Z87

Z87-DELUXE

Z87-PRO

Z87i-deluxe

呢期華仔玩黑金色??

塊Z87-DELUXE幾鐘意

塊Z87-DELUXE幾鐘意
caferomeo 發表於 2013-5-22 00:13

我覺得黑金色好過以前黑藍色[email protected]@

呢期華仔玩黑金色??
i_djinn 發表於 2013-5-22 00:13

呢幾塊金得離都算好得,之前見過塊,b字頭個塊金得好娘。

毒唔到我! Z87 同 Z77 差距並不吸引到我 ! ( 換咗 3 x Z77 ,  3 x Z77itx  了)
拿!其 ching 被毒無計  , 再黎就執平貨 ( 二手 Z77 平台) 替外甥換走埋另三套 P55 平台

毒唔到我! Z87 同 Z77 差距並不吸引到我 ! ( 換咗 3 x Z77 ,  3 x Z77itx  了)
拿!其 ching 被毒無計  , ...
georgekei 發表於 2013-5-22 00:16

.....出IVY 時...我都係咁唸...

我等itx細板,已經無地方再放機箱

呢幾塊金得離都算好得,之前見過塊,b字頭個塊金得好娘。
caferomeo 發表於 2013-5-22 00:16

嗱嗱嗱...攝影來, 上手可能都好娘架...

拿!其 ching 被毒無計  , ...
georgekei 發表於 2013-5-22 00:16

Z87..
唔超頻唔打機嘅我對我黎講都冇乜用
我都係求其上到網壓到片就算