[中央處理器] 現在I記內顯能否與A記一戰

6800K 只是5800K超頻版
4770K 內顯與5800K打和
4770K 的內顯會否出在I3到???
KYWERO 發表於 31/5/2013 17:14

點 benchmark 先? 用 3DMark scores 對對???

我念係打機方面 4770k 跑分同5800k差唔多了

我念係打機方面 4770k 跑分同5800k差唔多了
mingsonv3v 發表於 2013-5-31 21:15

打機定跑分呀...

買粒 4770K $2xxx 先打到對手賣 $9xx 價位既 iGPU
都唔知有咩咁特別值得高興
差價夠你買張 HD7790 / GTX650 包夠贏你內顯

跑分: i7 4770K = A10-5800K
打機: i7 4770K =  A8-5600K

跑分: i7 4770K = A10-5800K
打機: i7 4770K =  A8-5600K
Geek2012 發表於 31-5-2013 10:43 PM

車 , 等我以為 真係追到添 , 跑分勁詐?

車 , 等我以為 真係追到添 , 跑分勁詐?
dom 發表於 2013-5-31 22:43

傳言 i7 4770R GPU 強i7 4770K 兩倍以上, 我怕 A10-6800K 只見到 Desktop BGA i7 4770R  車尾燈

傳言 i7 4770R GPU 強i7 4770K 兩倍以上, 我怕 A10-6800K 只見到 Desktop BGA i7 4770R  車尾燈 ...
Geek2012 發表於 2013-5-31 22:50

出左先講啦
可能只係分高呢

出左先講啦
可能只係分高呢
qcmadness 發表於 2013-5-31 22:52

出左先講啦
可能打機勁過跑分呢