[保養相關] (已解決)好似中左伏,俾人呃,求意見

是咁的,啱啱買左張gigabyte 660 (GV-N660OC-2GD)
開箱發覺竟然冇防靜電袋,隻cd又打開左....
睇網上unbox,windforce版(搵吾到我果隻)個pci-e位會有膠套住,佢冇....
依家未裝機試,但感覺中左伏
有冇買過呢張display card嘅師兄???求意見!!!

編輯:
首先多謝各位ching提供嘅寶貴意見,此事已完滿解決
其實琴日去正x成功換左,但太忙,今日先黎update
去到同個哥哥仔講換card,話都未講完隔離個STAFF就叫佢拎過張換俾我
上黎epc問野真係冇錯 多謝各位ching!!!!
題外話:問果個STAFF係米lamlam,佢就否認la,淨係話知到呢單野  so lamlam嘅真身仍是個迷???

660仲有全新?

660市面上都無乜全新貨(始終上代),有都倉底貨/翻新
最好就叫佢換翻盒新既比你,無就退錢轉r9 270

(Sent from HKEPC iPhone app)

竟然冇防靜電袋
用全新價買就!!!!!!!!!!!!!!!!
你無現場check貨

回覆 3# sapphire4890

就咁去?驚佢態度惡劣唔換

竟然冇防靜電袋
用全新價買就!!!!!!!!!!!!!!!!
你無現場check貨
shing9367 發表於 2014-6-16 21:33

其實買果陣心思思想check,但最後都冇check到,唉....

回覆 5# tkpwahaha
你邊間買嫁 大鋪jumbo&正都都無gtx660 wor
莫非係centralfield 你同佢講下應該有得換既(你唔好搞張卡聽日去同佢講下啦)
佢有貨會換,無貨可能叫你等(睇公司肯唔肯幫你)
btw, 退/換其他款無reason死症/佢無貨就難啲

回覆 7# sapphire4890

正x買,佢有埋陳列品,行去櫃位問佢有就買左

回覆 8# tkpwahaha
咁有機會係陳列品 召喚XAM XAM

回覆  tkpwahaha
咁有機會係陳列品 召喚XAMXAM
sapphire4890 發表於 2014-6-16 21:51

CHING等等 個精靈球暫時唔work(其實佢未上線,盡快叫佢出黎覆你吧)
你可能晚上深夜少少(11:00會見到佢係度出現)