[開箱] Corsair csm650 金牛 開箱 (仲有$50 discount) 比d意見點執線

Corsair csm650 金牛 開箱 (仲有$50 discount)

終於都考完試,可以盡情咁打lol 同埋watch dog,可以試下玩呢隻大作,都唔知係唔係咁張卡扯到盡一盡,隻牛玩玩下熜左,跟住再聽個fd講蚊完d線再插過都係冇反應,之後借左隻雞牛同雞卡比我試下開機,好開心地終於開到機,但同時姐係可以宣佈隻牛正式死亡,死因為watch dog........

星期日出去親下熱鬧,但星期日都唔算特別多人,d人去哂投票?

個fd醒到帶埋張 coupon 比我,叫我揀corsair 既牛,用埋張coupon 佢,反正都係,唔用又好似幾浪費,都是錢吧

行左陣個SALES 問我地買咩,偷聽到我地講話想買火牛,其實都見CSM呢隻幾吸引,金牌認證,同埋唔算太貴,因為諗住預留BUDGET 換走張廢卡

隻牛有金牌同埋模組化設計,第一次用模組化既牛,幾新鮮,成日聽人講話模組化既牛可以執到好線

睇完張圖,大約明金牌認證既要求,可以做到慳電d,夏天開埋咁多冷氣,睇下到時張單會唔會平左先,咁就唔洗比屋企人炸型話部機唔熜

6個sata 對我來講都好鬼用,都係得一隻hdd咁大把,現時仲有人會用floppy?

呢隻係唔係單路牛來?單路同雙路又有d咩唔同?見佢又無寫

好彩風扇罩無用貼紙封死我,屋企太大塵,仲有一條後路比我拆開佢清下塵

插頭位就無左紅色個舊咩115v 轉230v 個舊野(存在童年陰影)

醒神既綠色字寫住csm650w

包左網,望落去都開胃d,之前隻牛d線散開哂,好易比風扇整到

終於見識到模組化是什麼一回事,同之前隻牛比唔洗再連住一大抽線

左邊既線對我來講部份有用,右邊既線對我來講完全無用(童年回憶既floppy線請你消失吧)

死機時既狀況

死左既牛亦需要同時被消失

換完牛,主持亮機儀式,終於救好部機

一執再執,意見如何 ?

支持開箱

用過模組牛真係番唔到轉頭

唔知要幾多銀呢

紅色制,童年陰影?我細個戈時咩都唔知,調左去110,點知一開機就拍一聲.....之後就開唔到機,發現原來條線壞左,換左條就開得番機,之後用用下都係拍一聲,今次就真係火牛GG了!!哈哈

AL131 發表於 2014-7-3 22:45

小左D線,唔洗阻頭阻細

AL131 發表於 2014-7-3 22:45

尤其係扁線

紅色制,童年陰影?我細個戈時咩都唔知,調左去110,點知一開機就拍一聲.....之後就開唔到機,發現原來條線壞左, ...
yeungchakkei 發表於 2014-7-3 23:07

試過以前唔識野,一拍過去就中左招

師兄!你就好啦有金牛用。

師兄!你就好啦有金牛用。
Jeffreylo 發表於 3-7-2014 23:16

你都唔止一隻啦CHING