[產品資訊] ALTECH連FSP代理都冇埋,Euromaxxi Limited獨家代理(港澳區)

以後唔駛驚做孤兒仔
Altech手尾Euromaxxi Limited攪埋( FSP獨家代理港澳區 )

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... mp;highlight=altech

FSP 一直致力於為用家提供優質的售後服務,為了感謝香港用家長年來支持, FSP 正式宣佈由即日起正式授權代理商 Euromaxxi Limited 成為香港及澳門地區獨家代理,為港澳用家提供更完善的服務及售後支援。由即日起只要目前使用 FSP 電源供應器的用家,均可在 FSP 香港代理 Euromaxxi Limited 獲得優質的維修服務,用家於香港購買 FSP 正品行貨指定型號電源供應器,只要產品符合保固期限內,且非人為因素下損壞的故障情況,均可到 Euromaxxi Limited 免費更換新品的服務,直接更換一類新品 ( 非返修品 ) 。

FSP 售後服務特點顧合用家的需要為大前提,並著重於三大特點:當中於產品品質上的保證,符合全球多項安規認證,內建多重保護機制,嚴格把關品質。 此外, FSP 全系列電源供應器產品高達 378 個機種獲得 80 PLUS 認證,於全球排名第一。當然提供優質售後服務亦是重要一環,只要用家購買 FSP 指定型號的正品行貨電源供應器,於保固期間內,非因人為因素損壞導致故障, 全部可享有舊機換新品服務,而舊有代理之 FSP 產品, 保固期內的維修方式仍然存在,同樣可在香港代理 Euromaxxi Limited 直接換新品。

轉貼來源:hkepc.com/11533

之前仲諗住要做多四年孤兒仔,現在呢個 "全漢" 福音來得太好鳥...原來我並不孤單的!

回覆 2# lionflower

咁咪好0羅有番頭家

投資火牛...即係投資幸福,
當年有人同我講,
你而家冇...但係將來會有,
令我堅信...投資一定要搵最信賴既品牌,
同最可靠既售後服務!
投資火牛...我信 x x ...
專家專業...
信佢...你將來都會有...

回覆 4# lionflower

C Hing你咁寫一陣俾人誤會係打手
小心小心

台灣全漢火牛自燃事件
http://www.pcdvd.com.tw/showthread.php?t=1058795
最後都是不了了之, 不肯透露自燃的原因是否和劣質零件或保護機制不周全有關

以後唔駛驚做孤兒仔  
Altech手尾Euromaxxi Limited攪埋( FSP獨家代理港澳區 )

...
fatjaileung 發表於 2014-9-17 17:05

算啦你, 肥仔梁
講咩受ALTECH氣, 係上ALTECH D客受你氣咋

大大聲賊喊捉賊, 笑死人

修改by 管理員

算啦你, 肥仔梁

...
hotdog 發表於 2014-9-18 15:20

呵呵, Altech staff 出手!!!

肥仔唔係跳左槽的咩?
咁呢場戲真係好睇
肥仔攪死左自己以前間舊公司, 然後跟手跳槽去對家的新公司, 依家再番黎補刀?

算啦你, 肥仔梁

修改by 管 ...
hotdog 發表於 2014-9-18 15:20

霸氣回應