[中央處理器] 香港會有可能引入 A8-7600 嗎?

落價後 新價 $800 唔駛......配 ITX 板仔 一流..

想買下A8夠唔夠打D3 1080P??
KYWERO 發表於 22-10-2014 02:25 PM

5800K 都打到啦..

落價後 新價 $800 唔駛......配 ITX 板仔 一流..
dom 發表於 2014-10-22 14:20

你覺得代理之前賣得貴都唔入,而家平左無錢賺反而會入?

via HKEPC Reader for Android

via HKEPC Reader for Android ...
gbaxp 發表於 2014-10-22 18:02

連7300呢d終極蟹都入, 7600唔入唔合理喎....

via HKEPC Reader for Android ...
gbaxp 發表於 22-10-2014 06:02 PM

唔係貴平問題 , 主要係AMD 塞左太多蟹貨 Trinity / Richland ...
減左價之後個 A8-7600 C/P 對住 i3  有優勢.......

5800K 係A10喎
7600 A8同前A10邊個勁D?
KYWERO 發表於 2014-10-22 18:07

7600純粹係7700K鎖倍頻版...
而且7600 steamroller + 384 GCN vs 5800K piledriver  + 384 VLIW4
牌面都贏埋

而家用緊A8 7600, 好耐無睇Intel野, 係咪未有product追得上APU既GPU?