[開箱] ***ASUS B85 Pro Gamer*** 遲來的紅黑紅紅黑......

是咁的,
朋友部老爺機慢都佢LOL都唔多玩到.....
佢想打機, 想打機得又靚料又要平.....

我心諗呀你個HIHI.....
使人唔使本咁下話.....
咁我唯有送佛送到西, 整個好野你嘆下.

板呢就ASUS B85 PRO GAMER
紅黑, 型到裂.

一開面紗, 仲有塊膜(係處~ )

配件(說明書, 面板同仲有條SATA線.....影得衰勿插....)

光脫脫正面

EXPANSION SLOT(卡位夠晒, 之後話知人佢行單MON, 雙飛定幾個mON....)

CPU 位(8箱電個散熱仲好靚仔添  )

RAM 槽 X4(大板就梗架啦~, 下面紅蓋係CHIPSET)

拉個近鏡

影個後欄(齊PORT, 仲有光纖位 )

TO BE CONTINUE~
上機同跑分後補~
仲同佢睇緊卡

呢塊板真係唔錯,我都係用緊呢塊

煩惱緊邊張卡好~
佢又想色水好, 又想唔太貴

HIHI一定係切amd比佢

佢想打機, 想打機得又靚料又要平 <-
A88X + 7850K + DDR3 2400
大幅OC之後應該拍得住i5-2xxx 配GT 740?

睇落幾靚,咩價位?

塊板真係唔錯, 抵玩

睇落幾靚,咩價位?
brx 發表於 2014-10-25 22:08

SOR 遲覆
海鮮坊七百鬆~

塊板真係唔錯, 抵玩
badmanfavour 發表於 2014-10-26 13:43

周末試下隻二戰槍GAME先~

隻色好令令