[操作疑難] 顯咭公版和非公版可否行SLI ?

我本身有一張公版EVGA GTX 680 2GB DDR5,最近看見多左GTX680放售,所以想買多張用來行SLI玩吓,請問CHING若我買張非公版,超頻版和GB數可能大些和可能供電多些,這樣,可否跟我張咭一齊行,當然大前題大家都是同一樣是GTX680.
如果可以的話,排放位置是否用最强個張放第一位呀! THANKS

想加呢張

通常可以,但唔保證

Is ok

via HKEPC Reader for Android

建議你放咭(如放到>1000)入970

建議你放咭(如放到>1000)入970
Summer 發表於 2014-10-26 06:55

主要我是不打機的,最多開下D遊戲欣賞3D畫面,我機箱很大,用雙咭靚D,見最近有幾張680放出來都幾平,BID了一張來玩,行SLI跑3D MARK時燒了,肯定我的硬件無問題,包括PSU,買返來張INNO3D GTX680亦無問題,單咭時巳試了,本身張EVGA GTX680規格係高過公版少少,所以出POST問下,死唔份氣,BID多張返來再試,THANKS SUMMER

Is ok

via HKEPC Reader for Android
willleong30 發表於 2014-10-26 06:55

IF OK,是不是2張任放都無問題,我MB有4條槽 THANKS

應該OK

回覆 6# raymondtsang

插最頂果兩條!!

回覆 8# MingsCC

yes

而家D米王...
唔打機 + 死唔份氣 都可以前後買3張680...