[電源器] 求推介靜音牛,約六百

如題,要電腦場可以買到的唔太冷門牌子,
現在隻 cooler master已用六年,今次算係咁之前隻牛魔王三兩年玩完,諗緊其他牌子,
我唔打機,電腦都係上下網,BT愛心影片之類,無咩高難度軟件要用,
但可能層樓舊,電力唔穩定,搬之前已出現經常忽然熄機 reboot,可能係其他組件問題,
會再換顯咭和ssd,逐樣搞。
要求要夠靜,如有 cable management更好,唔洗吊吊fing ,
電腦 config , AMD 2.7G dual core , 底板 ram , display card , DVD , 三隻HD,係咁多了。

回覆 1# 吉夾萬

ANTEC HCG 520M
if you are lucky enough

回覆  吉夾萬

ANTEC HCG 520M
if you are lucky enough
s0310073 發表於 2014-10-27 13:29

我都睇過諗緊呢隻,但請問點解要 lucky enough ?

回覆 3# 吉夾萬

我都想知,宜家用緊唔覺有咩問題

介紹呢隻牛牛比你
http://www.highpower-tech.com/HK ... p;id=20130308143911

hgc 520m

回復 3 #吉夾萬

要靜買seasonic/silverston, 不過一樣要睇人品

via HKEPC Reader for Android

回復 吉夾萬

要靜買seasonic/silverston, 不過一樣要睇人品

via HKEPC Reader for Android ...
Ray少 發表於 2014-10-27 15:57

睇人品?唔明喎。

介紹呢隻牛牛比你
志雷馬 發表於 2014-10-27 15:07

謝推介,但600W對我文書用途來講似乎多左,有冇細 d平d ?

ps 搵左原來有500版,請問腦場大概賣幾錢?

ANTEC HCG 520M唔只600蚊嘛?
oh2014mu 發表於 2014-10-27 14:56

then how much ?