[主機板] 華擎底板一問

今年四月買左塊華擎g41-gs底板衣家懷左囉左去整,整左個半月啦都無声氣有無師兄知大约要整幾耐架因為唔係自己囉去代理,叫電腦鋪幫我send返代理想問都問唔到,另在問一下有無師兄知道我衣塊底板有幾年保養呢

via HKEPC Reader for Android

整成個月都未拎得返既大有人在
你衹能打電話去問

整成個月都未拎得返既大有人在
你衹能打電話去問
Ryuta 發表於 2014-11-6 05:24

間鋪同我講快就一個月慢要三個月比佢激死,係呢師兄你知唔知我呢塊板有幾耐保養呢

回復 1 #ANDY~~

推一推

回復 1 #ANDY~~

推返上黎

間鋪同我講快就一個月慢要三個月比佢激死,係呢師兄你知唔知我呢塊板有幾耐保養呢

via HKEPC Reader for ...
ANDY~~ 發表於 2014-11-6 08:58

C Hing 查一查Altech 服務咪知
其他0野唔講

回覆 2# Ryuta

整時間太長唔記得,唔攞亦大有人在   

G41-GS 呢塊N年前產物今年4月重買到?

我果塊G41-LE 上年已經過埋保

我只可以講, 佢真係等船期send 上廠,
再等佢維修,
再等佢send 番比代理, 3個月真係無走雞

2008-09年左右發售嘅775 底板, 仲有版畀你換?

2008-09年左右發售嘅775 底板, 仲有版畀你換?
q_p 發表於 2014-11-6 20:05

換就無可能,但維修時間要合情合理