[其他] HELLO! 求救C兄們!想問問大家有冇係呢間買過野? 幫忙!

HELLO! 求救C兄們!想問問大家有冇係呢間買過野?
我見好平 同送WINDOWS7
其實想問問正版WIN7 應該好貴...點解佢可以做到咁平
https://hk.user.auctions.yahoo.c ... p;o1=d&at=false

應ok。。。。

有fd買過
聽閒幾熱心
btwyahoo

你試一次,等你報告

唔敢唷>< 係諗緊WIN7 點解佢可以做到咁平 又唔係廠機

可能系多用户版本??

oem key ,我自己部機都用Dell OEMkey home premium window,新X登都有得賣$120key,oem香港黎計算灰色貨,仲有一隻version俾人組機用係完全合法,但香港無賣

via HKEPC Reader for Android

回覆 7# 484848123

c兄 安全嗎? 因為我要網上銀行果d野

回覆 8# key9099453
OEM就一定安全,License 啫(Clean windows)
唔譫保呢d鋪係windows加料(360加毒,大陸a..)

回覆  484848123

c兄 安全嗎? 因為我要網上銀行果d野
key9099453 發表於 2015-1-6 01:06

驚就自己燒隻原裝win7ISO再洗多次機,key係正版就一定無問題,你再驚就用800-900買隻原先只要200既OEM碟盒裝黎俾人裝,你再驚到d就買隻老正黎裝,包無死

你要買果間的話就叫佢俾埋條key你,一係自己cmd睇反

via HKEPC Reader for Android