[開箱] 死MB後升級 + 不專業超簡單開箱+跑分 (18/Jan update)

死左塊Z77焗住換埋CPU....
本身真係淨係買左MB+CPU... 點知竟然買漏左散熱肓膏
唯有過幾日再走去買返.......
點知行下行下..買下買下就搞到咁....好似換左部新機咁濟

為左答謝之前解答過我問題既ching...附上小量跑分......   
而加部機既spec如下
其實真係有d後悔買MB果陣為左唔想買埋RAM冇上X99

小量跑分......   

PCMARK 7   7194.jpg

3D MARK11 P20976.jpg

3D MARK11 X9403.jpg

3D MARK  GAME.jpg

上機圖得閒再後補... 再THX多次各位幫手解答過我問題既ching

後補上機圖 + 燒機圖

上機圖

燒機圖

1280x720 (1).jpg

1280x720 (2).jpg

比你地睇埋全相

多謝收睇

Support~

via HKEPC Reader for Android

點解要買ASUS卡呢單8pin超頻都唔好得去邊
Asus死忠

原來有錢可以咁爽  恨死人唔

點解要買ASUS卡呢單8pin超頻都唔好得去邊
Asus死忠
wilson030 發表於 2015-1-15 07:17

我唔係  Asus死忠... 其實我最想係買ichill970OC架...
不過佢3slot太過份喇...果塊嘢只適合用X99玩

不過asus用落都ok...堅好靜同埋仲有game送

display未超過... 其實我唔係好識玩超頻... 有ching教下就好

E個價錢玩x99 都可以了.....

原來有錢可以咁爽  恨死人唔

makyeung2009 發表於 2015-1-15 07:21

無錢無錢.... 呢set野如果比條女知道玩左幾$就死硬

E個價錢玩x99 都可以了.....
hkmand001 發表於 2015-1-15 09:56

所以咪話真係有d後悔買MB果陣為左唔想買埋RAM冇上X99..... 如果呢堆野係一次過買... 上X99係肯定的

所以咪話真係有d後悔買MB果陣為左唔想買埋RAM冇上X99..... 如果呢堆野係一次過買... 上X99係肯定的:nowa ...
honeyrose 發表於 2015-1-15 09:59

好有米
換換下 買左部新機
行多幾轉黃金 golden 唔知仲會點

所以咪話真係有d後悔買MB果陣為左唔想買埋RAM冇上X99..... 如果呢堆野係一次過買... 上X99係肯定的:nowa ...
honeyrose 發表於 2015-1-15 09:59

我覺得呢,上x99 加1個es/qs e5 仲好過現在你z97