[開箱] 後備機 AsRock Q1900-ITX +跑分

測試平台:
AsRock Q1900-ITX
CORSAIR 8GB (4x2) DDR3 1333MHz SODIMM
Panasonic UJ-265SI
GTR s-101機箱
Win8.1Pro x64

喱一代 atom 仲用緊 SATA2, 希望下代上 SATA3

其實係世界變. 依家用itx板都裝入標準ATX籠.
freebird 發表於 2015-1-24 09:33

最騎呢我覺得係itx箱+atx牛

樓主呢個都算正常,用番G系/i3i5都幾好使好用

其實係世界變. 依家用itx板都裝入標準ATX籠.
freebird 發表於 2015-1-24 09:33

冇咁熱嘛

via HKEPC Reader for Android

我都有部機用緊你呢個箱
不過係行 AMD Athlon 5350 + ASROCK AM1B-ITX
個箱幾正..2XX包個牛

我都有部機用緊你呢個箱 x 2
一部h61配G1620另一部h61配G1630用黎24 x 7掛機
唯一缺點跟機牛把4cm風扇響夜闌人靜時聽到點風切聲.

最騎呢我覺得係itx箱+atx牛

樓主呢個都算正常,用番G系/i3i5都幾好使好用 ...
killuakam 發表於 2015-1-24 10:18

但是我仲有一個CM130機箱

我都有部機用緊你呢個箱
不過係行 AMD Athlon 5350 + ASROCK AM1B-ITX
個箱幾正..2XX包個牛 ...
sam991006 發表於 2015-1-24 11:40
2xx包隻跑車牛
所以係超低功耗e.g. Bay Trail/AM1 only