[電源器] MATX火牛

300W足火穩陣銅牛, 大家有咩推介? THX~

300W 要有80銅都幾難

SilverStone SFX 系列 ST30SF 300W Micro ATX (SFX) 80Plus Bronze 火牛  $400
55度以上把fan先會轉, 所以E隻牛接近fanless

300W 要有80銅都幾難
zero1213 發表於 2015-3-9 15:24

如果唔要銅又有咩揀? 我見Antec, Corsair用開呢D大牌子冇乜matx牛, 唔明佢地點解唔出, matx箱都多人用架~

如果唔要銅又有咩揀? 我見Antec, Corsair用開呢D大牌子冇乜matx牛, 唔明佢地點解唔出, matx箱都多人用架~ ...
myricky 發表於 2015-3-9 16:44

因左好多matx什至itx都用到正常size既atx所以就小出

因左好多matx什至itx都用到正常size既atx所以就小出
mingsonv3v 發表於 2015-3-9 16:56

但好多人用細機箱出htpc, 點解無乜廠出銅牌以上慳電少少既型號呢?

但好多人用細機箱出htpc, 點解無乜廠出銅牌以上慳電少少既型號呢?
myricky 發表於 2015-3-9 17:27

有金牌, 但只限450W, 500W同600W

如果唔要銅又有咩揀? 我見Antec, Corsair用開呢D大牌子冇乜matx牛, 唔明佢地點解唔出, matx箱都多人用架~ ...
myricky 發表於 2015-3-9 04:44 PM

食唔起個MOQ點做