[操作疑難] 買多左隻牛,點處理好呢

原來原本隻牛仲大火數, 用左3年又正正常常, 所以想退返
問過只能換貨, 但又諗唔到有乜要換....
已經 upgrade 左 板,U,U-Fan,Ram,SSD
呢排少打機無興趣換顯卡...
頭都大...

新牛 $63X
點處理好呢

原來原本隻牛仲大火數, 用左3年又正正常常, 所以想退返
問過只能換貨, 但又諗唔到有乜要換....
已經 upgra ...
dtom 發表於 2015-3-11 10:32

蝕少少喺hkepc放二手lor, 如果係大路款的話, 唔駛蝕幾多都放到

回覆 1# dtom

做後備,牛出事率都幾高的

蝕少少喺hkepc放二手lor, 如果係大路款的話, 唔駛蝕幾多都放到
Argon 發表於 2015-3-11 10:37

放二手唔係問題
雖然係未拆包裝, 但張正單我都要 keep 喎,
佢無正單做保養有無問題

剛剛打過電話問, 佢話無正單都 OK, 但怕到有事又口同鼻拗

回覆  dtom

做後備,牛出事率都幾高的
blackkh 發表於 2015-3-11 10:38

牛既野無升值, 無 keep 既價值喎

可以2隻牛一薺用,另一隻剩用风扇,sata drive 便可!

放二手唔係問題
雖然係未拆包裝, 但張正單我都要 keep 喎,
佢無正單做保養有無問題

剛剛打過電話問 ...
dtom 發表於 2015-3-11 10:40

A記,X強影印是ok,

仲有好多時公司買件都是比copy單你去代理換

呢度要蝕多多先有人要, 如果係牛仲要睇下咩牌子先有人要, 好似coolermaster, Antec. 我個Deta牛(只上過一個鍾機, 普通負荷) 蝕一舊都冇人要.

二手貼已發
無人要既聽日補錢買多一組 Ram 算數