[開箱] Asus STRIX DSP Gaming 耳機簡單開箱

早排老友買左隻Asus STRIX DSP Gaming 耳機, 琴日上去拎黎玩左陣D聲都唔錯喎~
跟手偷黎再開箱 (手機傷眼圖)

盒ge正背面, 有簡單功能介紹

打開就見佢瞓左響盒入邊啦

入邊有兩條3.5mm線用黎轉返比電話用黎聽歌, 一支咪, 仲要最重要ge DSP盒 (仲有條USB線冇拎出黎入鏡)

盒一邊係USB直落電腦, 另一邊就出耳機同喇叭

盒底有啪制開關ENC降噪 功能同2CH<>8CH

耳機都幾大, 入邊有60mm 釹磁單體

頭帶印左STRIX logo

支咪可拆

裝上後

短暫用後感
個DSP盒一插即用唔洗裝driver呢個一讚, 仲可以按個制就轉返speaker出聲, 唔洗左插右插
大約帶住左2個鐘都唔覺得夾耳夾頭
虛擬 7.1睇戲好有feel, 低音都做得幾好

報告鉛筆

錯區喎

(Sent from HKEPC iPhone app)

早排老友買左隻Asus STRIX DSP Gaming 耳機, 琴日上去拎黎玩左陣D聲都唔錯喎~
跟手偷黎再開箱 (手 ...
hirodo 發表於 2015-3-25 15:00

正野喎, 樓主買左幾錢?

我都有隻, 係EPCxASUS event赢返黎, D聲好正, 低音可以任較

回覆 3# nnd

這個耳機不是我的~ 不過出面見好似係千頭

回覆 5# wamui

腳瓜入腳眼啦~

我都有隻, 係EPCxASUS event赢返黎, D聲好正, 低音可以任較
p805061010 發表於 2015-3-25 19:00

原來係你

原來係你
Advanced Ivan 發表於 2015-3-26 09:47

底已被起
R.I.P.

建議 Kingston 隻 Cloud II 堅抵玩, 有7.1, 有 Control。