[開箱] Antec HCG-520M換上CM G550M

用左這個牛2年多,,一向平安全處,絕對系正牛
但系一上網FIND 就知呢隻牛都有問題(比其它牌子算好少)
近日用用下自動關機,之後自動開唔返,自動開極都開唔著,火牛發出怪聲,
為有轉牛CM G550M.半模牛
去圖

用左這個牛2年多,,一向平安全處,絕對系正牛
但系一上網FIND 就知呢隻牛都有問題(比其它牌子算好少)
近日用 ...
ch0001 發表於 2015-4-20 20:33

海記代工鑊氣王HCG轉CWT代工GM...
真係唔知講咩好
btw 直接用Google Drive link係唔會出到幅圖

真係唔知講咩好
btw 直接用Google Drive link係唔會出到幅圖 ...
yjfoeg 發表於 2015-4-20 20:38

鑊轉鑊

Cooler Master G550M (Modular 模組) 550W 80Plus Bronze Cable Management 火牛(RS-550-AMAA-B1)        HK$ 540

ching 你買貴左$100?
我係ssp上星期買隻 cm g750m , $760 only

V / silent系列會唔會好D?

ANTEC HCG520M 唔係一向話係 Seasonic 代工, 評價好似好唔錯架 wor ?
宜家轉左代工 ? 差晒 ? 過 2 日諗住買

沒時間補返圖,今晚補返.
澳門貴成100蚊so sad
antec HCg絕對好牛.不過...自已諗
為有獲轉獲

真係唔知講咩好
btw 直接用Google Drive link係唔會出到幅圖 ...
yjfoeg 發表於 2015-4-20 20:38

HCG邊有轉
一樣都係鑊到爆的Cost down  S12 II Bronze

黑色NE先係CWT

ANTEC HCG520M 唔係一向話係 Seasonic 代工, 評價好似好唔錯架 wor ?
宜家轉左代工 ? 差晒 ? 過 2 日諗住買 ...
火火火木 發表於 2015-4-21 12:02

外國評價唔錯, 有冇鑊氣就睇番外國論壇, 香港果D睇完得啖笑