[保養相關] 漢X保養 1516...求意見

話說自己唔小心整爛左個前置usb 3.0...岩岩打去問,漢X果邊話可以幫我整,但話要拎上去睇睇個損毀程度。如果斷一兩支,就話預計整1星期,如果嚴重既,要番大廠整,預計4-6星期...點好?

因為自己仲有部機,可以用住先...

想整既最大原因係我買左正版oem windows 7...板亡key亡....

any suggestions?

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=6

見到好多ching comment,好似入到漢X都係邁向死亡之路...

話說自己唔小心整爛左個前置usb 3.0...岩岩打去問,漢X果邊話可以幫我整,但話要拎上去睇睇個損毀程度。如 ...
tompkyou 發表於 2015-4-29 11:06

其實有邊間做得好過漢科先???
人為損壞佢唔踢你走, 又或者開天殺價咪算好囉

唔係話佢唔好,聽到佢肯整我都開心。

問題係我去唔去整其實問題都不大,因為其他function都work,我係想問下值唔值得去...因為都麻煩,D線又要走過晒,個D14又要拆

出番黎包你有驚喜

出番黎包你有驚喜
lion97 發表於 2015-4-29 12:30

要唔要我出番個漢X開箱文?

要唔要我出番個漢X開箱文?
tompkyou 發表於 2015-4-29 12:38

如果佢真是幫你整既冇問題,最怕佢換d rma怪板比你
以前塊p45d死一個lan去到話整要等3星期,仲要唔保証比返呢塊板你( 可能其他返修板)
我即刻掉頭走人,諗起當時$1600 買塊p45

如果佢真是幫你整既冇問題,最怕佢換d rma怪板比你
以前塊p45d死一個lan去到話整要等3星期,仲要唔 ...
EVIS 發表於 2015-4-29 13:04

原來我們的童年陰影,都係由佢所

多數返修板寄廠.

板亡not key亡.
所謂整番亦唔一定係同一快