[保養相關] PIPO X7火牛

之前正常關機, 今日再開無畫面,
隻火牛一開始有幾響滋滋兩聲, 跟住停咗.
我估火牛死咗, 想問吓咁樣上代理"鵬勃"維修, 要唔要錢?

你有無12V牛,有既可以試試.....不過都係囉曬所有野上代理最簡單

隻牛唔知你保1個月 3個月定幾耐,不過12V ...
DUP 發表於 2015-5-3 23:22

吓~~~~~~隻火牛保咁短時間?????

我唔知隻牛算唔算配件,帶上去問唔難囉其實,Apple都係保唔知半年定3個月 ...
DUP 發表於 2015-5-4 15:49

明白, 希望我好彩啦

我唔知隻牛算唔算配件,帶上去問唔難囉其實,Apple都係保唔知半年定3個月 ...
DUP 發表於 2015-5-4 15:49

師兄高見, 今日打電話上去問, 果然係保三個月, 已經過咗保. 要一舊水買隻新........
係鴨記買, 應該唔洗一舊水卦

你唔好彩啦, 我部pipo x7 長開3個月暫時未有事

你唔好彩啦, 我部pipo x7 長開3個月暫時未有事
tw90998088 發表於 2015-5-11 14:39

部機係我朋友唔要俾我既, 佢之前都係24x7咁開, 點知就.....................
p.s. 佢一月買既

話時話, 如果長開的話, 可能鴨記配番個仲好, 你買左影比我睇下邊隻平靚正丫

話時話, 如果長開的話, 可能鴨記配番個仲好, 你買左影比我睇下邊隻平靚正丫 ...
tw90998088 發表於 2015-5-20 23:25

我去新昌買咗隻牛, 12V2A, $49