[記憶體] Kingston DDR3 1600 啲RAM係咪全部都係矮版 ?

Kingston DDR3 1600 啲RAM係咪全部都係矮版 ?

好似唔係

via HKEPC Reader for Android

點先叫矮先?fury個D都叫?
如果要去到corsair dominator先係高,再要1600,印象中香港應該冇

點先叫矮先?fury個D都叫?
如果要去到corsair dominator先係高,再要1600,印象中香港應該冇 ...
jacklotusZZ 發表於 2015-6-5 17:31

佢指既「矮」係半高...

佢指既「矮」係半高...
yjfoeg 發表於 2015-6-5 17:40

就係呢種 ? kingston依家仲係咪用呢種size ?

就係呢種 ? kingston依家仲係咪用呢種size ?
墨塵音 發表於 2015-6-5 19:03
最近兩次買Kingston都係矮身

回覆 1# 墨塵音

本來用緊一條 samsung 高板 ram, 後來再加添一條 kingston 矮板 ram, 已經混合使用中 !

回復 7 #lojimmy44

請問點睇到好似你咁detail?

回復 lojimmy44

請問點睇到好似你咁detail?

monkey288 發表於 2015-6-6 00:29

可以到以下網址下載電腦版本 !

http://www.aida64.com/downloads

唔超頻冇所謂啦!

posted by mobile