[開箱] 水尾既尾水 [少圖] [0測試]

本身一直打算等SKYLAKE 先UPGRADE的
但佢又遲遲未見影, 咁岩撞正小弟牛一
女友本身想送PS4畀我, 被我叫停左,我叫佢送個CASE畀我
咁阿媽同家姐見狀, 又話要送件PARTS畀我 UPGRADE
結果就成就左呢個半桶水開箱POST :titter:   (其他配件沿用舊機)
(利申: [no offence] 我唔係學生哥, 要人送野先可以/夠錢UPGRADE )
家姐: M7F
阿媽: H110I GT
女友: 760T
自己就買粒CPU

求其上機 :P

(PSU線再次鳴謝ALAN兄代訂)

GF說就咁送個CASE 好冇HEART, 所以 :loveliness:  (我是隻龜XD)

師兄真幸福:cheers:
好多女朋友都呷電腦醋ga
更加吾好話送⋯⋯⋯:hitwall:

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

你個gf真好

:loveliness: 個CASE好令:good:

師兄真幸福
好多女朋友都呷電腦醋ga
更加吾好話送⋯⋯⋯

(Sent from EPC Pocket iPhone  ...
thomasowen 發表於 2015-6-1 10:56

呢方面係唔錯... 不過天下GF都有惡魔的一面吧 SOSAD

個CASE好令
ettommy123 發表於 2015-6-1 11:08

個箱無價喇:xd:
黑白襯得好靚:wahaha:

呢方面係唔錯... 不過天下GF都有惡魔的一面吧 SOSAD
Maze 發表於 2015-6-1 11:15

記得當年「電阿婆3」個宣傳廣告
「哈哈,我又回來搶妳們的男朋友了。」
真係…我連上youtube望下人地gameplay, 女朋友都黑面… :giveup:

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

記得當年「電阿婆3」個宣傳廣告
「哈哈,我又回來搶妳們的男朋友了。」
真係…我連上youtube望下人地game ...
thomasowen 發表於 2015-6-1 11:21

:eek: 上網睇GAMEPLAY同睇電影都冇咩分別姐, 咁都要黑面...

我女友成部電腦送被我咁又點, 一見我上網睇賽車就黑面:noway: