[保養相關] 藍寶7850~

話說琴晚開住機聽歌...起身就有問題...重裝完WIN7 都係入唔到WINDOW....

試左好多次...重裝完係冇事...但一裝DRIVER 重開機就入唔番去,見到旗仔.直接黑畫面

換左張後備卡550TI 上去...冇事發生,        想問下藍寶幾年代理...我係2012,7月尾買..

我唔知過期未呢...唔想曬左張卡...可以用黎做後備或者,張卡又唔食電,

話說琴晚開住機聽歌...起身就有問題...重裝完WIN7 都係入唔到WINDOW....

試左好多次...重裝完係冇事...但 ...
卡洛斯牛頓 發表於 2015-6-5 12:25

同張卡講88喇,藍寶保2年only

卡洛斯牛頓 發表於 2015-6-5 12:25
好似得兩年保,唔肯定

而家改左二年保咩? 我以前買係三年保架....OH  曬左張卡...

張卡有暗病... 入到安全模式,重裝WIN7 之後仲可以睇戲聽歌....

但一裝A卡DRIVER 幾次都係咁 一重開就黑畫面...入唔番去...

諗住捱到新卡出

打左去問!!!冇囉得2年喳... 曬野@@

而家改左二年保咩? 我以前買係三年保架....OH  曬左張卡...

張卡有暗病... 入到安全模式,重裝WIN7 之後仲 ...
卡洛斯牛頓 發表於 2015-6-5 12:31

就算你買R7 3xx / R9 3xx系列, 絕大部份都只係上代改名

就算你買R7 3xx / R9 3xx系列, 絕大部份都只係上代改名
KinChungE 發表於 2015-6-5 15:26

至少價錢會減呱....希望1500樓下$有張280X啦....或者2000$有張290

卡洛斯牛頓 發表於 5-6-2015 12:25 PM

2年保, 張卡 GG 了