[中央處理器] [AMD] Kaveri A10-7870K / A8-7600 到貨?

中間田有報價了 $1083
另外發現金的士報價多左呢樣
http://www.comdex.com.hk/1/produ ... B%255D%3DFM2%25252B

$700 唔駛有 A8-7600 !?
平民四核配 強大 iGPU

# A8-7600 內顯
肯定強過 GT210/220/HD5450/6450/6570 DDR3
前提係 DUAL CHANNEL DDR3-1600
如果你想換 AMD FM2+  , 又有舊顯卡型號如上 , 唔好再晒電插張舊世代顯卡 了
直接用 A8-7600 跟既 R5  吧 ( R5-230 級)

A8-7600內顯係支援 DX11 / 12 (soon?) , 硬解技術 H.264  
Gaming Performance
http://techreport.com/blog/25930 ... -gaming-performance

A8-7600 係底
但自己都係用INTEL 加卡

見你>>><<<呢個表情,已經代表你想入手,唔好諗咁多,去馬!

見你>>>
kai魂” 發表於 15-6-2015 11:18 PM

我已經有兩粒

清舊貨先有香港份當呢度資源回收港牙
差幾十蚊不如買爆熱7650K咪重好...冬天既話

清舊貨先有香港份當呢度資源回收港牙
差幾十蚊不如買爆熱7650K咪重好...冬天既話  ...
Rubi 發表於 16-6-2015 12:04 AM

A8-7600 慳電得多 ...arm ITX 用
A8-7650K 係擺唔到落 ITX

A8-7600 都係當代黎

剛剛見到 中央田網站有 A8-6700 (?!) 報價
Spec 係寫 Kaveri 3.1GHz ~ 3.8GHz , FM2+ $ 655

問下中央田 FB 先

剛剛見到 中央田網站有 A8-6700 (?!) 報價
Spec 係寫 Kaveri 3.1GHz ~ 3.8GHz , FM2+ $ 655

問下 ...
dom 發表於 2015-6-18 14:36
屋企裝修完整返部APU itx

Waiting for Carrizo desktop APU

只有極少量現貨, $6XX