[電源器] 請師兄推介:800銀左右…或以下的700W火牛…給我…

請師兄推介:800銀左右…或以下的700W火牛…給我…
最緊要,插到…雙8PIN 比display

個價錢有d尷尬
wamui 發表於 2015-6-17 23:29

請問:一定要買…成千銀果D?

我見有D火牛… 八舊幾水…700W …唔得GA?

Corsair CS750M...
$780

Cooler Master V750 (Modular 模組) 750W 80Plus Gold Cable Management 火牛 HK$ 830
可以試下呢期既熱門,CM V系列多人出

唔該哂…大家…
火牛真係唔敢亂買… 所以問左先…XD

FSP FSP-AU-700S AURUM S 700W 80Plus Gold 火牛 HK$ 839
FSP FSP-RA-750S RAIDER SILVER 750W 80Plus Silver 火牛 HK$ 699

FSP係好嘢

唔該哂…大家…
火牛真係唔敢亂買… 所以問左先…XD
nicka 發表於 2015-6-18 20:06

我有個8年前買既GTR 650W仲用到依家………

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

我有個8年前買既GTR 650W仲用到依家………

(Sent from EPC Pocket iPhone app)
thomasowen 發表於 2015-6-18 23:38

買牛真係好講手神, 話說二千年砌過一部機, 當時用enermax, 只知幾貴, 但兩三個月就死左, 要換過隻, 之後亦買過部當時既AOPEN BOOK PC, 隻原裝牛用左成五年先有事, 去執番隻又係唔知咩牌子既用多兩年, 之後換機買左DELTA SERVERPOWER, 三年保養就係最尾一個月出事, BOOT唔起機, 但攞去代理又冇問題, 之後搵朋友對掉都冇問題, 底版又去另一代理CHECK過, 都冇事, 唔理咁多再攞隻年去代理搞多次, 終於肯換過隻, 但睇落似番新貨.  用多三年又換機買左當時既CM GX, 用到而家so far so good, 另一方面亦入左隻二手ENERMAX, 係2010年貨, 到家下7x24咁開亦touchwood未有問題.

自問砌機裝機都有一定年資, 但買牛都係十五十六