[電源器] 舊機更換gx450

上兩星期女友屋企部電腦放煙花,阿細佬話個火牛位有味。阿細佬成個禮拜都唔攪,攪到我無得避,要做個好男友。可惜手上無火牛,唯有去買個火牛,買返個用開的gx系列,有5年保又有維修快遞。買個450W俾部文書機,有多無少吧。

銅牛,仲有單軌,感覺俾佢部機用好徒,無法1唔俾佢用好啲,出事又嚟

睇落裡面幾靚仔,不過睇唔到裡面零件,不過用開gx都安心的

唔知係安心定係俾人揾笨,舊牛用550W,好在唔係我俾錢,唔知係咪550火的關係,隻牛長咁多,攞出嚟都煩,gx450好細,放入去好輕鬆。

由係櫃底攞上枱,再放返落去,15分鐘攪掂。

入門機來說,GX好多功能都用唔著咁,好多線都無用咁。不過,俾女友用最緊要安心,CM都叫有名,佢屋企都有人識,又有銅牛,其中要讚的係個4+4PIN係做得幾靚仔。GX系列更新左,代理變左,售後服務上應該比舊代理安心。

D線...
好男友應該幫手汁埋佢

無執線,唔洗啦,部機都唔會幾熱。

汁線? 佢會覺得你點解咁冇用,換隻火牛都搞咁耐

係囉唔執了,關左機箱蓋,乜都睇唔到