[開箱] [不專業開箱] Z3735F 小電腦

拆開快遞袋同啪啪紙 (個盒可以不理 九唔搭八 )

打開 只有主機同火牛 (張單寫5V3A牛 比左隻5V2A我 )

打開包裝就咁樣 手掌咁大
開關制好似電話咁按實才開機 (Z3735F 呢類電腦係咁 )

前面

後面

底部 有D散熱窿

電源

入過BIOS睇 開機冇寫任何野話點入BIOS 狂按DEL入
好簡單 冇野SET 應該SET到手指安裝OS掛

唔知點重裝WINDOWS (好似只係裝得返WIN8)
又冇DRIVER 有冇師兄知點搞 THX

PRICE : RMB 438
----------------------------------------------------------------
更新 :
問緊佢QQ客服(好似幾大咁 有企業認證),問佢有冇DRIVER 佢叫我用360備份

部機有個修復分區食左成3.幾GB 但又唔知點用  (第一次玩W8)

主機版

而家裝左W8.1 PRO X32 大致冇乜問題 不過未裝DRIVER

冇圖唔識講!
ahwah133 發表於 2015-7-11 15:20

搞緊 唔知點解EPC UPD圖全部睇唔到

好細部
性能如何? flash game/vedio会卡嗎?

好細部
性能如何? flash game/vedio会卡嗎?
mrmnm 發表於 2015-7-11 15:50

暫時冇測試過其他野 想重裝仲睇緊點搞,真係幾細部 不過係膠殼質感差緊D

開箱文支持,過黎留名支持下~

部機harddisk同ram幾大?

部機harddisk同ram幾大?
eeeuser 發表於 2015-7-11 18:56

32GB HD / 2GB RAM

中規中舉,仲以前會有64G HD

呢d機驚唔驚過熱?