[其他] 數碼供電火牛問題.....

想問下....之前幾間火牛廠都話將轉產數碼供電火牛.....
請問現在市面有咩產品款式推出了???

Enermax DIGIFANLESS 550/550W Cable Management ATX PowerSupply,5 Years Warranty (80PLUS PLATINUM)        $1790

Enermax DIGIFANLESS 550/550W Cable Management ATX PowerSupply,5 Years Warranty (80PLUS PLATINUM)        $17 ...
超仔哥 發表於 2015-7-26 12:40

嘩...好很貴下....唔怪得知冇咩人講....

嘩...好很貴下....唔怪得知冇咩人講....
VADER 發表於 2015-7-26 12:50

其實呢隻白金無扇 di唔digital都咁貴

貴咁多,其實會唔會用數碼供電火牛會慳電左?

貴咁多,其實會唔會用數碼供電火牛會慳電左?
121245 發表於 2015-7-26 18:35

最主要是可以做到由你控制輸出(a數)...更直接睇到火牛供電情況數據......邊一路輸出有壓力...邊一路仲可以增加硬件.......
宣傳就話會慳電0的.....但實際上應該唔會差好遠.....

最主要是可以做到由你控制輸出(a數)...更直接睇到火牛供電情況數據......邊一路輸出有壓力...邊一路 ...
VADER 發表於 2015-7-26 19:08
應該同普通白金牛差幾%…

應該同普通白金牛差幾%…
yjfoeg 發表於 2015-7-26 19:12

起碼電費上應該唔會有大分別...

起碼電費上應該唔會有大分別...
VADER 發表於 2015-7-26 19:13
應該都係計埋一日差兩三毫果啲