[電源器] 有冇搞錯, 代理點做野, Cooler Master V650, V750 金牛全場缺貨

有個老死部機想換隻700W左右既全模金牛, 問我有咩野型號啱佢用, 因之前睇左Cooler Master上個月尾係EPC既介紹廣告, 見佢隻V750細細隻夠慳位岩落細機箱, 於是落場諗住搬隻V750走, 點知問左成6~7間舖都話缺貨, 仲要係兩個星期前就開始冇貨    

同佢地吹水話代理已缺V650同V750好長時間, 只係剩返V550有貨, 好多客想搵V650同V750都冇得賣, 又話代理都覆唔到佢地幾時先會返到貨, 隨時要等多2~3星期都未定      

我就話究竟Cooler Master間代理有冇心做呢個牌子架, Marketing班友到底點做黟, 唔通真係唔憂做, 剛剛先出廣告就黎玩缺貨, 仲要係一缺貨就成個月都冇貨, 睇黎代理生意真係多到做唔切, 停賣一個月都覺得冇咩野所謂

咁咪買第二個牌子 lo,完

你要分清楚,缺貨果隻叫V750S,前排EPC測果隻V750 係新版,照計未咁快有

仲有就係V系全模係RAMBOX代理,V系半模係MIRCOWORKS,新呢隻唔知係邊間

係砌機區個個都推呢隻唔缺貨就假

但市埸上咁多靚牛, 點解唔選第二隻

係砌機區個個都推呢隻唔缺貨就假

但市埸上咁多靚牛, 點解唔選第二隻 ...
wgpoon 發表於 2015-10-12 21:30
同價得RM,ANTEC又電流聲,CWT VS ENCHANCE 點簡?

同價得RM,ANTEC又電流聲,CWT VS ENCHANCE 點簡?
隨機人生 發表於 2015-10-12 21:40

重有超級花, 銀石
比佢地再靚D重有enxrmax, FXP

就算enchxnce R9/R88 料都唔會比其他差,
差在你有無自己去了解下先買
------------------------------------
當然, 同一品牌有唔同代工廠, V550半模都賣7百,
同價位我會買銀石/FXP金牛, 都抵玩,
但錢就自己既, 功課都唔自己做, 買到大伏都無人幫到你

超級花系大6系熱門牌子,不過唔知點解系香港完全hit唔起

超級花系大6系熱門牌子,不過唔知點解系香港完全hit唔起
longtimenoc 發表於 2015-10-12 21:49

因為代理唔做野

去砌機區行一轉,
我唔知D人係copy and paste 定 抄人地 左抄右抄,
差唔多個個出條list都落隻CM牛