[其他] 大家還記得PD805當時出世嗎

我只記得佢好熱情

我仲有粒830,記得當時一出就用,效能比上代單核强太多,配合945底板,sata,可說是新世代,可惜一年後慘變入門级都不如,那時侯CPU進步太快,相比現在1粒高楷cup,2代後也不會輸入門级太多

我仲有粒830,記得當時一出就用,效能比上代單核强太多,配合945底板,sata,可說是新世代,可惜一年後慘變 ...
kin1111kin 發表於 2015-10-24 13:07

p4上扣肉,好似錢七變法拉利一樣。
而家cpu每代提昇極少,可以無視

我得775 P4, 好熱情

我仲有粒830,記得當時一出就用,效能比上代單核强太多,配合945底板,sata,可說是新世代,可惜一年後慘變 ...
kin1111kin 發表於 2015-10-24 13:07

我第一次自己砌機就係用830....果時佢熱情到.....用好大座風冷先叫涼少少@@@

果時我淨記得一兩個月跌100 ,點同而家d u 十世唔跌價

via HKEPC Reader for Android

令大家知道雙心強大
USBHERE 發表於 2015-10-24 12:24

Pentium pro 已經用 dual u la....

Athlon 64 x2 出場後輸曬~

p4上扣肉,好似錢七變法拉利一樣。
而家cpu每代提昇極少,可以無視
321 發表於 2015-10-24 13:16

intel 已經將主力係 xeon,i 系列已經是豬頭骨la