[開箱] 唔入流文書機開箱 !!!

前言:
舊電腦不經不覺服務左我9年 係時候更新一下 換左新機當然要爽下喇 發箱之前打左2小時GTA5 無論效能溫度都十二分滿意

CPU:Inter 5820K For CPU Slverstone T002-E
母版:GIGA X99 UD5
SSD:sandisk XPS 480G
HDD:Hitachi 2TB
Crucial:32GB DDR4 2133
MSI:GTX 970 Gaming 4GB
POWER:Enermax 500w 半模老牛(好堅用左9年照用)
CASE:NZXT S530

廢話少講 去圖
20151024_003154 a.jpg

20151024_002415 b.jpg

板尾有燈 好型
20151024_165554 f.jpg

20151024_165804 c.jpg

20151024_165642 e.jpg

線係有D亂 沒辦法 牛牛D線太粗
20151024_165717 d.jpg

20151024_163604 g.jpg

超小小 夠用算

總結
其實今次用左唔係太多錢 $10000 多小小 因為有好多用番舊或2手 我個人覺得2手唔係問題 最好當然有保同價錢合理
跑分之類唔試囉 一來太多 二來又唔係EPC文書機 跑黎冇意思 係到多謝有份賣我2手物品的CHING

文書機

我果部既Spec同你差唔多咁滯....

我果部既Spec同你差唔多咁滯....
danny9428 發表於 2015-10-25 10:58 PM

咁你有冇玩GTA5先

粒U要黎打機定跑分

粒U要黎打機定跑分
200644600 發表於 2015-10-25 11:07 PM

要黎打機

回覆 4# 測試部
我連顯卡送既ACU都就咁down完就算

隻500w牛咁堅抽用左9年都仲推到成部?

回覆  測試部
我連顯卡送既ACU都就咁down完就算

隻500w牛咁堅抽用左9年都仲推到成部?  ...
danny9428 發表於 2015-10-25 11:10 PM

重打左2小時GTA5去試 100% WORK

epc 文書機, 你懂的

粒U要黎打機定跑分
200644600 發表於 2015-10-25 23:07

回覆 9# java2

其實粒u係打機黎講要拗贏4790k都要超到出煙先得