[其他] 老爺 server機

我细佬早兩日執咗部老爺 server返嚟問仲有冇用?我都5識,想問吓d兄仲有冇人要?一部仲着到機,另外兩隻 seagate 300G 15000k sas hdd.attachimg]1851633[/attachimg]

華碩板

駁埋另外兩隻300G hdd

Bios畫面,粒U係771 E5405 2.0 12M 1333

部機本身既146G hdd 15000k.

部機好嘈

仲有一條 DDR2 2G ram咁大把.

server 個散熱風扇真係好暴力, 十足成台吸塵機放左係身邊
家用都係算, 放二手啦

我细佬做果d大公司裝拆員工,係外判長散工,負責搬運/裝拆/清理咁.本來有十幾廿部要清走,响停車塲上車果陣上漏咗,本身要交比回收商,有数.但少一件就側側膊冇炸形就算.不過佢亞頭見到話賣到打返份数,賣鬼到錢咩,味最多三幾百?個亞頭又想貪又冇胆.成日食飯都博懵,幾十蚊都要我细佬比先,又炸5記得咁.食煙又伸手牌.

放二手啦, 平既實有人想要

server 個散熱風扇真係好暴力, 十足成台吸塵機放左係身邊
家用都係算, 放二手啦 ...
rabbit82047 發表於 2015-12-19 18:39
真係嘈,你講得啱,我估嘈過吸塵機tim,就係5知價嘛?

放二手啦, 平既實有人想要
abc888 發表於 2015-12-19 18:48
我諗係四隻hdd賣得?粒77 U冇人要啩?

我諗係四隻hdd賣得?粒77 U冇人要啩?
powerwhy222 發表於 2015-12-19 18:53

成套平平地都有人玩既, 拆開賣仲難賣