[開箱] Cooler Master V650 火牛開箱

昨日隻九年牛齡嘅 Delta Server Power 550W 開始 boot 唔到机,
今日底板 Bios 直情出 error message 話 check 到 surge current , 唔好講少, 好易笒家富貴, 即飛去黃金入左佢, 好在有貨。

去相:

線一大堆, 但 PCI-E 6+2 只有一條, 含兩 port.

全組模牛

上机

死牛一隻, 去左填海。

謝謝觀看。

昨日隻九年牛齡嘅 Delta Server Power 550W 開始 boot 唔到机,
今日底板 Bios 直情出 error message 話 che ...
eddychoy04 發表於 2016-1-27 19:07

幾錢?

幾錢?
kcyipgar 發表於 2016-1-27 19:10

八舊幾.....

恭喜有新玩具,之前有隻v1200...但無開到,換左AX 860i。

1200W用唔晒

恭喜有新玩具,之前有隻v1200...但無開到,換左AX 860i。

1200W用唔晒
tompkyou 發表於 2016-1-27 19:19

多謝, 其實隻 650 W 我都用唔哂, 上網計過只需 438 W , 個網 recommend 500 W, 但我怕死, 買夠 650 W。

咁你隻 1200 W 去左邊? 成二千蚊喎, 唔用咪好 "side"?

我都用緊 由岩岩出全模時岩岩好要砌新機即買

回覆 5# eddychoy04

二手區放左,之前打算sli 980ti,之後拎左D錢去左旅行。

AX 860i都唔平

我都用緊 由岩岩出全模時岩岩好要砌新機即買
HY 發表於 2016-1-27 19:31

上個月砌新機想買 V750 但冇貨, 終於買左隻 Corsair CS750M , 都係八舊幾, 但半組模。因原本隻 Cooler Master GX750 都冇壞到, 隻 CS750M 係度做 spare。

用落都係全組模好。

我都想有一隻

回覆 3# eddychoy04

我早2個月買V750都係8XX