[開箱] 唔想過年冇電腦用-Maximus VIII Formula

問香港ASUS話:港行月中到貨,問漢科回覆:密切留意
本身諗著過完年先有新機用,咁岩有個台灣朋友打比我
話幫我入左塊M8F,聽日寄比我
原來台灣"XX屋"早幾日M8F,開賣預購10塊 重送裸跑架
12990TND,計返都係3000蚊HKD

送的裸跑架一個

繼續開箱

聽日寄比你, 你要過年後先收到喎...

又一毒物!等睇跑分

師兄識貨...我都早你少少入左呢塊板

聽日寄比你, 你要過年後先收到喎...
nnd 發表於 2016-2-5 20:09

收到啦 2月2號 朝早11點幾寄 弟日夜晚6點幾到

師兄識貨...我都早你少少入左呢塊板
alan2200 發表於 2016-2-5 22:59

我其實比你毒親先入呢塊嫁
本身諗著入HERO算 不過Formula 呢塊其實真係幾底玩

我其實比你毒親先入呢塊嫁
本身諗著入HERO算 不過Formula 呢塊其實真係幾底玩 ...
wayneeee 發表於 2016-2-5 23:12

原來又關我事
CHING個箱係咩?
我既成品

原來又關我事  
CHING個箱係咩?
我既成品
alan2200 發表於 2016-2-5 23:21

我用  fractal design define r5
靜係砌好 咩都未攪
早幾日出去買其他料 想買幾把貓頭鷹 NF-A14都冇貨
師兄你Tt扇 係咪14cm? 幾多轉?

我用  fractal design define r5
靜係砌好 咩都未攪
早幾日出去買其他料 想買幾把貓頭鷹 NF-A1 ...
wayneeee 發表於 2016-2-5 23:38

12cm 1500轉
R5係咪側透先
玩呢塊板唔用既話有D浪費