[主機板] newegg gigabyte x99板

個價好吸引

http://www.newegg.com/Product/Pr ... 3-128-748-_-Product

大家點睇?呢塊板OK嗎?

well it is good man!!

同問,想係新蛋買DDR4 64GB KIT AND DDR3 32GB KIT,唔知邊間可集到來香港?

網上話: (2015)

我們收到有客戶反映,不能成功在 newegg 購物作付款,即使用上 PayPal 也不成功。

其實,newegg 是能夠送到轉運倉的,但付款方面他們比較嚴格,要對地址,如果沒有美國信用卡,他們會自動取消訂單的。

解決方法:註冊一個 Google Wallet 帳戶 (https://wallet.google.com, newegg 是支援的),在 Google Wallet 加信用卡時把 Home Location 和 Billing / Shipping Address 寫我們美國倉庫的地址,然後在 newegg Check out 時不用 PayPal,選擇 Pay with Google 就可以了。

同問,想係新蛋買DDR4 64GB KIT AND DDR3 32GB KIT,唔知邊間可集到來香港?
隨機人生 發表於 2016-3-21 19:04

個價好旬?

我反而想問點樣俾錢, 集運都有唔少選擇, 係煩在俾錢
AMAZON同NEWEGG成日都有千零蚊X99板買, 香港就要二千先有選擇

我反而想問點樣俾錢, 集運都有唔少選擇, 係煩在俾錢
AMAZON同NEWEGG成日都有千零蚊X99板買, 香港就要二千先 ...
1112311123 發表於 2016-3-21 20:37

香港宜家二千都唔多選擇, 好多X99都消失左

得返貴價Z170比你揀

香港宜家二千都唔多選擇, 好多X99都消失左

得返貴價Z170比你揀
rayw 發表於 2016-3-21 20:42

代理真係....二千蚊得塊MSI SLI, 二千一先有MSI X99A GAMING7, 跟住二千二起跳先多選擇
有X99平板玩, 真係打殘6700K
一塊Z170正正常常嘅板都千零蚊起跳
BTW珍寶6700K跌到$2630 LU

代理真係....二千蚊得塊MSI SLI, 二千一先有MSI X99A GAMING7, 跟住二千二起跳先多選擇
有X99平板玩, 真 ...
1112311123 發表於 2016-3-21 20:43

大家都行DDR4, 6700k除非加塊平平地既板

如果同價/差一千內都諗唔到理由出Z170唔出X99

good one