[電腦組合] 想自組server

我想自組server,唔知香港有無得零售gigabyte server board?

一係amazon , 一係淘寶
同代理訂返黎差唔多

香港零售唔會有,淘好d。。。

我想自組server,唔知香港有無得零售gigabyte server board?
maggieleung 發表於 2016-5-27 04:59 PM

唔考慮supermicro?

香港零售唔會有,淘好d。。。
Frozen 發表於 2016-5-27 17:20

淘寶小心買到ES

有冇係果邊台問下班高手?

你給個型號地庫幾間大鋪,放低幾舊訂金,正路會幫你問吓聯X,等幾日回覆
如果想直接去鋪頭買現貨,就唔駛想了

maggieleung 發表於 2016-5-27 16:59

我都係淘寶淘左雙cpu  x79 Gigabyte server板,都好新,7x24用左8日,暫時都ok.

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

maggieleung 發表於 2016-5-27 16:59

我都係淘寶淘左雙cpu  x79 Gigabyte server板,都好新,7x24用左8日,暫時都ok.

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

via HKEPC Ionic  ...
fatman 發表於 2016-5-28 08:41

師兄 有無link share下?