[保養相關] 新手 森林買嘢

如果喺森林買EVGA 牛,咁係唔係無保,因為未試過隔山買牛,希望CHING幫忙,或仲有無咩要留意?

我早幾個月都係森林買左EVGA SuperNOVA 1000W P2 牛,有10年保,但有問題要自己寄去台灣EVGA。 不過牛呢家野好少壞,我而家用得好滿意!

另外,你自己要準備條香港三脚火牛電線,隨便一條有13A既就OK!

我早幾個月都係森林買左EVGA SuperNOVA 1000W P2 牛,有10年保,但有問題要自己寄去台灣EVGA。 不過牛呢家 ...
antonyhk 發表於 2016-5-27 17:31

THX,另外想問森林個價無顯示+運費係咪即係唔駛,因為我揀650W時有,但750W就無,變相750W仲平啲

THX,另外想問森林個價無顯示+運費係咪即係唔駛,因為我揀650W時有,但750W就無,變相750W仲平啲 ...
lfckit 發表於 2016-5-27 17:44

因為有D賣家要運費,有D含左係個價內,最清楚係按到最後未place order嗰頁,你就睇到有無運費!

EVGA牛有時做特價,連集運費都比係香港買平,最重要佢係Super Flower振華代工,做工好及用靚料!

因為有D賣家要運費,有D含左係個價內,最清楚係按到最後未place order嗰頁,你就睇到有無運費!

EVGA牛 ...
antonyhk 發表於 2016-5-27 17:52

想問師兄果時買左幾錢

想問師兄果時買左幾錢
pasupasu105 發表於 2016-5-27 19:24

連集運費唔洗HK$1400

剛買左呢隻, on the way back to HK.
10 年保, 自己RMA.
連運費約千二。

Final 買咗呢隻 EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD,不過之後發現佢有used嘅平成US$50,想問咁呢個Item係咪都有10年保?有無Ching 有經驗試過喺森林買二手?

Final 買咗呢隻 EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD,不過之後發現佢有used嘅平成US$50,想問咁呢個Item係咪都有 ...
lfckit 發表於 2016-5-28 13:18

都有10年保,因為有森林發票,佢唔會寫咁清楚係 Used。

我嗰隻1000W P2就係 Used,US$135 only.

used 由森林賣出日再計10年咪好著數?

都有10年保,因為有森林發票,佢唔會寫咁清楚係 Used。

我嗰隻1000W P2就係 Used,US$135 only. ...
antonyhk 發表於 2016-5-28 13:36