[中央處理器] 有粒變態xeon e5 v4賣緊6950x價錢,但...

20c40t,3.2ghz turbo full core但tdp 200w
呢粒變態cpu叫2679v4,係目前地球上最勁既單個socket x86 cpu....

邊買得起

20c40t,3.2ghz turbo full core但tdp 200w
呢粒變態cpu叫2679v4,係目前地球上最勁既單個socket x86 cpu.. ...
ykmran 發表於 2016-6-4 22:53

E5 2699 V4

22C44T 145W  

QS CPU
https://item.taobao.com/item.htm ... .14.1.jhiUXh#detail

米王話錢唔係問題,最緊要係工作管理員cpu數量,
可以睇到眼花

E5 2699 V4

22C44T 145W  

QS CPU
hkbaby 發表於 2016-6-4 23:02

2699v4唔夠2679v4勁.....

米王話錢唔係問題,最緊要係工作管理員cpu數量,
可以睇到眼花
@112 發表於 2016-6-4 23:04

我果塊dual socket板話最多support 165w tdp cpu,未confirm support前我絕對唔會買

人地玩計量金融,大大都買得起

e5-2699v4   全核心時好似吾夠 2679v4 快

E5 V4新品正显系列:超微X10DAI主板适用/微星X99主板适用
...
yarehk 發表於 2016-6-4 23:15

大陸論壇有人話2679v4係2699v4既特挑少蛋高頻oem版
2699v4既價值比起2679v4可能只係果0.3ghz single core