[電源器] Antec火牛活動有冇伏?

買火牛免費送你100w, 再送電影戲飛

80plusB
VPF450 > VPF550 - $399
VPF550 > VPF650 - $480

https://www.facebook.com/FeltonH ... pe=3&permPage=1

不過早兩日有個POST話「大家買ANTEC火牛要小心」,
所以睇下大家意見值唔值得入手
(我貪佢張戲飛 lol)

只買高階型號,低階型號鑊左都好平常!

平野無好,好野無平,買平野火燭燒左係抵死的!

回覆 2# diy-apprentice

又唔見你對住叫人唔好買antec火牛個位ching講呢句

80plusB
VPF450 > VPF555 - $399

不過早兩 ...
涼粉小子 發表於 2016-6-18 09:29

我都見到個POST話「大家買ANTEC火牛要小心」早知買GTR, 笑左.

呢啲真係撞手神,有人第一次買Antec 就中招;有人用10隻GTR 都相安無事,任何牌子都唔會claim 零故障,頂多只有低故障率

回覆  diy-apprentice

又唔見你對住叫人唔好買antec火牛個位ching講呢句 ...
SNOWFLAKE 發表於 2016-6-18 10:05

唔好咁殘忍啦,人家中左伏你至去講,賊過興兵有X用咩!盞受害人觸景傷情。

80plusB
VPF450 > VPF550 - $399

不過早兩 ...
涼粉小子 發表於 2016-6-18 09:29

如我冇理解錯, 係買TPC系列先送飛wor

如我冇理解錯, 係買TPC系列先送飛wor
Newtype 發表於 2016-6-18 12:09

係喎, 以為又升級又送飛咁抵添
TPC個價都差幾遠

回覆  diy-apprentice

又唔見你對住叫人唔好買antec火牛個位ching講呢句 ...
SNOWFLAKE 發表於 2016-6-18 10:05

人性黎, 自己用緊既野就想係最好, 好似LV, CUCCI咁
但樹大有枯枝, 平既料一定差左, 唔係品牌問題, 而係巿場問題, 正如ASUS,技嘉個D都唔好買佢D平版,勁易死~~
GTR賣得平自然有佢道理w

係都買Neo Eco ,有5年保~